Hoe om jezelf te beschermen tegen oplichting

Een van de beste methoden om jezelf te beschermen tegen gewichtsverlies oplichting is om medisch advies in te winnen bij een gekwalificeerde arts die gespecialiseerd is in gewichtsverlies (bariatrische geneeskunde). Soms betekent deze eerste reine te komen met een realistisch beeld van gewichtsverlies. Dr Bruner staten, “Afvallen is niet eenvoudig of makkelijk.

Kortom, het betekent dat het verminderen van calorieën en het uitoefenen, maar het moet worden geïndividualiseerd aan de behoeften van de persoon. Bijvoorbeeld, de persoon met insulineresistentie heeft behoefte aan een hogere eiwit, lagere koolhydraten dieet, zodat ze niet het gevoel hebben dat ze honger; en mensen met allergieën (zoals tarwe of gist) zal een dieet dat deze items vermijdt nodig hebben.”

Om jezelf te beschermen tegen oplichting, controleer dan het product eerst met uw arts. En indien mogelijk, proberen te “impulsaankopen” te vermijden. onderzoeken eerst het product en de betrouwbaarheid van het bedrijf met consumentenorganisaties. Dit bespaart u onnodige kosten en teleurstelling op de lange termijn.

Een andere methode van het vermijden van oplichting is om sites die de consument te onderzoeken bezoeken fraude-en uitchecken een bedrijf alvorens te kopen. Kopko staten, “The Better Business Bureau is een deelnemer met de Sentinel Database (online bij www.consumer.gov/sentinel) die het mogelijk maakt de consument en rechtshandhaving om trends en klachten tegen bedrijven te bekijken. U kunt ook online gaan om onze nationale website op www.bbb.org op nationaal niveau te controleren of een bedrijf. Klik gewoon op de “consument info” link, en kijk omhoog dieet rages en oplichting die zijn gemeld.”

Gewichtsverlies scams zijn op de stijging, en het aantal bedrijven die gebruik maken van frauduleuze reclame vermenigvuldigen. Door de tijd om zorgvuldig te onderzoeken van een bedrijf en haar producten, en het kiezen om te werken met een gekwalificeerde arts op uw doelstellingen van het gewichtsverlies, kunt u uzelf besparen onnodige kosten en teleurstelling. Het beste van alles, kunt u aan de slag op de weg naar echte, haalbare doelstellingen van het gewichtsverlies met behoud van een goede gezondheid.