Hoe kun je een gewichtsverlies scam bevlekken?

Typisch, gewichtsverlies oplichting te maken beloftes die niet realistisch zijn. Headlines dat gewichtsverlies beloven zonder dieet zijn altijd oplichting, omdat calorie-reductie is de basis van elke ware gewichtsverlies programma. Er zijn geen legitieme gewichtsverlies programma's die u toelaten om “eten wat je wilt” zonder beperking. Zoals Monica Revelle, public relations specialist bij de FDA merkt op: “Als het te mooi klinkt om waar te zijn: het is!”

Andere tips offs dat het gewichtsverlies product is een scam zijn onder andere:

* Beweert een “geheime” formule: producten die beweren te hebben geheime formules zijn oplichting. Dr. Bruner voelt zich sterk over deze kwestie, en zegt: “Er zijn geen geheimen om gewicht te verliezen 'wordt uit de buurt van het publiek gehouden. In Amerika alleen al naar schatting 100 mensen per dag sterven aan obesitas; we kunnen voorkomen 300.000 sterfgevallen per jaar als er een echt product dat gewichtsverlies eenvoudig en veilig gemaakt was, en artsen zou de eerste om geneesmiddelen voor te schrijven zijn.”

* Er is geen fysiek adres voor het bedrijf. Legitieme producten en diensten zal een fysiek adres en telefoonnummer te hebben. Wees op uw hoede van degenen die slechts een postbus of een gratis nummer te bieden om te bellen bemand door “help center” personeel. Kopko aandelen, “Hoewel niet alle bedrijven die PO of particuliere brievenbussen (PMB's) hebben, zijn onwettig, voldoende zijn. Controleren om te zien of er zijn de letters 'PMB' na een fysiek adres; Dit geeft aan dat het is echt een prive-mail box, die kan mail door te sturen naar overal in de wereld.”Ze voegt eraan toe dat het internet wordt ook gebruikt om fraude te bevorderen, en voegt daaraan toe:“Je kunt niet oordelen over hoe goed of legitiem een ​​product is door hoe professioneel de website eruit. Dit geeft alleen maar hoe goed hun webdesigner was.”

* Ze beloven snel gewichtsverlies. Gewichtsverlies dat is te snel is niet alleen ongezond, maar is normaal gesproken snel hersteld. De beste plannen pleiten matige doelen, met langzame, gestage gewichtsverlies van ongeveer 6-8 pond per maand gedurende een lange periode. Dr Bruner staten, “Elk product dat 's nachts of snelle veranderingen bieden is een fraude.”

* Zij stellen dat ze kunnen helpen een persoon vet of cellulitis te verliezen in een specifiek deel van het lichaam. Lichaamsvet wordt over het algemeen verloren gaat, niet in een plek, en advertenties die anders beweren zijn fraude.

* Ze beloven permanent gewichtsverlies. Geen enkel product kan dit doen, omdat blijvend gewichtsverlies wordt onderhouden door veranderingen in levensstijl.

Door het vermijden van producten met de bovenstaande “rode vlaggen” in hun reclame, kun je jezelf te beschermen tegen onwettige producten-en geld te besparen.